Härliga vinteraktiviteter

Äntligen är vintern här i vårt avlånga land med snö i precis hela landet. Det finns en mängd aktiviteter du kan ägna dig åt när snön väl har kommit. Den absolut vanligaste vinteraktiviteten är skid- och snowboardåkning som väldigt många ägnar sig åt under vintermånaderna. Behöver du tips på vad du ska ha på dig i backen kan du klicka dig vidare här för lite inspiration.

Andra aktiviteter

Det finns givetvis även mycket annat du kan göra på vintern. Allt från pulkaåkning med barnen till att åka snöskoter. Ishockey/bandy är en annan populär vintersport som vem som helst kan spela på skoj med sina vänner. Då behövs inte allt skydd du annars måste köpa om du ska spela med ett mer seriöst lag.

Resor

På nätet finns sidor som hjälper dig att boka den perfekta vintersemestern, speciellt om du vill åka utomlands. De fixar allt från liftkort och utrustning till hotell och flyg. Vill du istället åka och titta på en vintersport i ett annat land, exempelvis ishockey, finns det resor till USA och Kanada för att titta på NHL. Som inbitet hockeyfan kommer du sent att glömma besöket i arenan och att ha tittat på matchen live.