För fåglar och bin

Allt som fåglar och bin behöver finns redan i naturen. Inomhus brukar vi inte alls vilja ha varken fåglar eller bin, med undantag för alla de som har fåglar i bur förstås. Dock kan vi vissa gånger vilja ta in delar av naturen i våra hem.

För det första kan det gälla vackra blommor i olika vaser. För det andra kan du vilja ta med något hem och plantera i något vackert. Här finns det massor av olika saker att göra med en del av naturen i ditt hem. Det du behöver vid sidan om finns online, beställ på nätet och hitta vackra saker för blommor och gröna växter.

Vad behöver fåglar och bin

Du som har burfågel vet redan om att din lilla vän behöver fågelmat. I naturen äter de dock levande insekter istället. Vad bin äter är det kanske inte så många som vet. Här brukar det vara pollen och andra saker från blommor, samt mindre insekter vid tillgång. På så sätt ska du alltid tänka på vad du planerar hemma, så det inte blir en ny favoritplats för naturens bin. Om fåglarna sitter och kvittrar på balkongräcket är dock inget problem. Se alltid till att få ljuv musik i livet.