Använd naturliga produkter för din hud

Vi i Sverige har en enorm naturskatt som vi borde vara stolta över. Som du vet så är det bra för både vår kropp och själ att vistas ute i naturen. Vi blir lugnare, vi mår bättre och vi har lättare att fokusera. Detsamma gäller även våran hud, allt det bästa kommer från naturen.

Tänk på naturen

Att använda naturliga produkter för ditt ansikte betyder inte att du enbart kan använda naturliga oljor. Dessutom är det så att alla produkter du kan hitta på marknaden idag finns det alltid ett bra, ekologiskt alternativ till. Skönhetsbranschen orsakar tyvärr ett stort klimatavtryck och många fortsätter dessutom att testa sina produkter på djur. Det är inte en hållbar modell, speciellt inte när det idag finns så mycket annat du kan välja.

Det finns väldigt många produkter som är helt ekologiska, veganska och inte är testade på djur. Dessutom är kvalitén på naturliga produkter är minst lika bra som icke-naturliga, många gånger är den faktiskt bättre.

Välj eko

Genom att använda forskning och vetenskap blandat med ingredienser från naturen så får du de bästa produkterna för ditt ansikte, samvete och vår natur. Nästa gång du behöver nya produkter, välj eko och något som inte är testat på djur. Glöm inte att det finns ett bra utbud på nätet.