Äntligen är sommarvärmen här

Efter en lång vinter där längtan efter värmen vuxit sig kraftigare än på länge, gläder vi oss åt att det äntligen är sommar. Snön har äntligen avbildats som blott ett minne. Nu är det dags att börja planera inför semestern!

Vilken strand blir din favorit denna sommar?

Sverige är ett otroligt långt land som kryllar av sandstränder från norr till syd. Hela vägen i söder från ”Saltö sand” upp till ”Pite havsbad”. Här finns garanterat något för alla! Ta en titt på denna lista över stränder i Sverige för att verkligen starta sommarplaneringen. Här finns ett snyggt utbud som skulle kunna få vem som helst att bli avundsjuk. Ta en titt och känn inspirationen flöda inför strandsäsongen! För det är väl ändå dit vi alla längtar tillbaka?

Andra aktiviteter i ett Sverige på sommaren

Det finns en hel uppsjö av andra aktiviteter att fylla ut sina långa sommardagar med. Lika långt som Sverige är har vi också i och med det en natur fylld av intressanta aktiviteter. Sverige bjuder verkligen på allt från fiske, stadsvandringar och mer extrema aktiviteter så som forsränning. Ta en titt på denna lista för mer inspiration!

Hur kommer du spendera din sommar?